Traditionele Chinese Geneeskunde

Chu Lam Acupunctuur
Overcingellaan 17
9401 LA   ASSEN

Tel 0592-30 96 88

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..

Links

Interessante links met betrekking tot acupunctuur.

  • Acupuncture in Medecine (AIM)    Een tijdschrift waarin acupunctuur middels westerse wetenschap kritisch tegen het licht wordt gehouden. AIM wordt uitgegeven door British Medical Journal, een grote authoriteit op gebied van de geneeskunde en de wetenschap. Deze site is ook geschikt voor mensen die willen weten of een bepaalde aandoening of klacht zich leent voor acupunctuur. Op de home page van AIM bevindt zich een “Search this site”. AIM is eigenlijk een grote database van serieuze wetenschappelijke studies m.b.t. acupunctuur. Erg de moeite waard om door deze site te surfen!

 

  • Zhong    Onze beroepsvereniging voor acupuncturisten. Deze vereniging streeft o.a. naar erkenning van de acupunctuur in de zorg.

 

  • Medische Acupunctuur Assen    Mijn collega, dhr. Man-Fai Hau, heeft zijn praktijkvoering in dezelde pand. Hierdoor is er nauwe samenwerking waardoor acupunctuur in de breedste zin kan worden toegepast. Mijn collega is opgegroeid in de Westerse geneeskunde en zodoende maakt hij meer gebruik van de Westerse verklaringsmodellen en technieken. Ondertussen is de samenwerking zo verweven dat onze kennis en ervaring in beide praktijken aanwezig zijn. Wij houden elkaar scherp!

 

  • NPVA     Nederlandse Patiëntenvereniging voor Acupunctuur komt op voor de belangen van mensen die baat hebben bij acupunctuur.